El Camí Vell de Palma a Puigpunyent

El camí vell o real de Palma a Puigpunyent és la “joia de la corona” del PARC NATURAL DE PONENT. Es tracta d’un camí públic datat del segle XIII que transcorre al llarg de tota la finca de Son Quint i que unia el centre de Palma amb Puigpunyent i continuava fins a Estellencs. Segurament per aquest motiu els dos ramals del camí, un el que avui es coneix com a Camí de Son Rapinya, i l’altre, el denominat Camí de la Vileta, rebien, respectivament, els noms de “camí de Puigpunyent” i “camí d’Estellencs”. Aquest camí ha estat incorporat al Pla Especial de la Ruta de la Pedra en Sec del Consell de Mallorca i, ben aviat, constituirà la porta d’entrada de Palma a la Serra de Tramuntana, declarada patrimoni cultural de la Unesco. Si voleu saber més d’aquest camí, feu clic aquí:

Seguiu la ruta del Camí Vell de Palma a Puigpunyent amb Wikiloc

https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/cami-vell-de-palma-a-puigpunyent-porta-dentrada-de-palma-a-la-serra-de-tramuntana-38657217#lb-embed

Publicat per Parc Natural de Ponent

Parc Natural de Ponent. La lluita per preservar el pulmó verd de la ciutat de Palma: Entitat Ciutadana que defensa els interessos dels ciutadans dels pobles, barriades, zones o predis que integren la Serra de Na Burguesa i la seva zona d'influència, el Parc Natural de Ponent a Palma.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create your website at WordPress.com
Per començar
%d bloggers like this: