Serveis per als Socis

Fer-te soci de @SON_QUINT té molts d’avantatges

En aquesta pàgina anirem publicant tots els serveis i avantatges GRATUITS o a un PREU REDUÏT que pots obtenir si ets soci de @SON_QUINT. Per fer-te soci, prem sobre “Fer-me soci”. Per conèixer què volem fer, sobre “Objectius”.








Caminades saludables gratis tot l’any








Senderisme i Caminades Saludables

CAMINA AMB NOSALTRES


Senderisme i caminades saludables són unes sortides periòdiques per la muntanya de baixa/mitjana dificultat amb les que potenciarem l’exercici físic a l’aire lliure, la iniciació al senderisme i el coneixement de l’entorn natural de la Serra de Na Burguesa en el seu vessant de Palma, el que hem denominat el Parc Natural de Ponent. Amb elles donam a conèixer l’entorn natural de Ciutat i els seus valors culturals, patrimonials, mediambientals, etnològics i paisatgístics.

Contribuïm a reforçar l’oferta d’activitats formatives de qualitat, la cultura, la defensa del medi ambient i el coneixement dels oficis del passat que ens permet, en un món globalitzat i en un procés de canvi continuat, entendre la diversitat de cultures i costums a través de l’etnologia, que no només ens mostra les diferents formes de vida dels col·lectius sinó, especialment, les similituds i els punts en comú que trobem entre els diferents pobles.


Els socis tenen preferència a l’hora de fer-nos arribar la seva queixa, reclamació o denúncia. @SON_QUINT l’estudiarà, l’avaluarà i, si considera que s’ajusta als nostres principis estatutaris i a l’interès general, tramitarà la reclamació davant de les administracions públiques competents.


 

Donam forma i vehiculam la teva denúncia, queixa o reclamació

UTILITZA AQUEST SERVEI


Aquest servei és completament gratuït sempre que la denúncia vagi referida al funcionament dels serveis públics. En cap cas es defensaran interessos particulars ni s’interposaran demandes o denúncies judicials.

Si vos estimau més fer la suggerència o reclamació per whatsapp premeu sobre la imatge que apareix a continuació.

Tallers de ioga i de teatre

MAIG I JUNY DE 2021


El mes de maig començam a Son Rapinya dos tallers, un de teatre i un de ioga, amb preus molt especials per als nostres socis. T’apuntes?

Diara Ara Balears en pdf

Els nostres socis poden llegir el diari Ara Balears en pdf, de forma gratuïta

Guardau l’enllaç d’aquesta pàgina. Vos serà útil, ja ho veureu.


No vagis darrere jo, tal vegada no sàpiga liderar. No vagis davant, tal vegada no vulgui seguir-te. Vine devora jo per a poder caminar junts.

Albert Camus

Design a site like this with WordPress.com
Per començar